Overige video's

Lentestamppotje met rucola en tomaatjes

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 320 kcal
Koolhydraten 47 g
Eiwit 12 g
Vet
Waarvan verzadigd
8 g
5 g

Bereiden

  1. Kook de aardappels in circa 20 minuten gaar. Giet af en stamp met de melk en pesto tot een fijne puree. Breng op smaak met zout en peper.
  2. Zet de pan terug op de warmtebron, voeg de rucola en tomaatjes toe en warm circa 3 minuten mee op een lage stand.
  3. Verbrokkel de feta over de stamppot en serveer direct.
Voedingswaarde p.p.
Energie 320 kcal
Koolhydraten 47 g
Eiwit 12 g
Vet
Waarvan verzadigd
8 g
5 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Nico Weerman 11-05-2016
Lekker met een gepaneerde schnitzel, blijft in het archief. Volgende keer misschien nog wat gehalveerde zwarte olijven toevoegen en in plaats van de koeienmelk 'feta', echte geitenkaas.