Overige video's

Lentestamppot met chipolata
Lentestamppot met chipolata
(6)

Lentestamppot met chipolata

Weer eens wat anders dan het standaard stamppot recept: lentestamppot met chipolata. Dit gerecht staat lekker snel op tafel en valt ook bij kinderen in de smaak.
Categorie hoofdgerecht
Personen 4 personen
Chef eenvoudig
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 695 kcal
Koolhydraten 57 g
Eiwit 26 g
Vet
Waarvan verzadigd
39 g
19 g
Vezels 10 g
Zout 1,2 g
Hoofdingrediënten

Bereiden

  1. Kook de aardappels in circa 15 minuten gaar. Voeg de laatste 5 minuten de erwten toe. Giet af en bewaar wat kookvocht.
  2. Verhit de boter in een koekenpan en bak hierin de worstjes in circa 8 minuten rondom gaar en goudbruin.
  3. Stamp de aardappels en erwten met de crème fraîche, bieslook en wat kookvocht tot een smeuïge puree. Voeg in delen de veldsla toe en warm goed door. Breng op smaak met zout en peper.
  4. Serveer de stamppot met de worstjes en giet een beetje van het bakvet erover.

Voedingswaarde p.p.
Energie 695 kcal
Koolhydraten 57 g
Eiwit 26 g
Vet
Waarvan verzadigd
39 g
19 g
Vezels 10 g
Zout 1,2 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.