Overige video's

Lentesalade met groene asperges

4 gemiddeld voorgerecht, bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 215 kcal
Koolhydraten 10 g
Eiwit 10 g
Vet
Waarvan verzadigd
14 g
3 g
Vezels 4 g
Zout 0,3 g

Bereiden

  1. Verwijder de onderkant van de asperges Blancheer de asperges circa 3 minuten en laat afkoelen in koud water. Verdeel de veldsla, appel, asperges en radijsjes over een grote schaal.
  2. Pureer met een staafmixer het vruchtvlees van de avocado met het limoensap, de yoghurt, basilicum en een scheut water tot een vloeibare dressing. Breng op smaak met zout en peper.
  3. Kook de eieren (half)zacht. Schenk eventueel de dressing naar smaak over de salade en serveer met een gehalveerd ei en extra blaadjes basilicum.
Voedingswaarde p.p.
Energie 215 kcal
Koolhydraten 10 g
Eiwit 10 g
Vet
Waarvan verzadigd
14 g
3 g
Vezels 4 g
Zout 0,3 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.