Overige video's

Lente‘pizza’ met gegrilde groenten en mozzarella
Lente‘pizza’ met gegrilde groenten en mozzarella
(5)

Lente‘pizza’ met gegrilde groenten en mozzarella

Zelf een vegetarische pizza maken met veel groenten? Maak van een wrap een pizza en beleg hem met aubergine, courgette, asperges en mozzarella. Eet smakelijk!
Categorie brunch, lunch, klein gerecht
Personen 4 personen
Chef eenvoudig
Klok
Soortgelijke recepten

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 180ºC. Schaaf de courgette in lange plakken. Snijd de aubergine in lange dunne plakken. Snijd de trostomaten in dunne plakken of partjes. Halveer de asperges in de lengte.
  2. Besprenkel alle groenten met olijfolie en rooster ze aan beide kanten circa 2 minuten in een hete grillpan. Bestrooi met de Italiaanse kruiden en houd de groenten warm in de oven.
  3. Rooster de tortillawraps kort in een beetje olijfolie in een koekenpan en leg ze op warme borden. Bestrijk met de tapenade en verdeel de gegrilde groenten erover. Leg plakjes mozzarella erop en verdeel er wat basilicum over.

Bereidingstip

Vervang de tortillawraps in dit recept door dunne sneetjes geroosterd brood.

Neem plakken venkel in plaats van aubergine.

Wijnadvies

Schenk een Favoritos Merlot met de smaak van rood fruit en geroosterde hazelnoten bij deze pizza.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.