Overige video's

Lentegroenteschotel met shoarma

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 620 kcal
Koolhydraten 74 g
Eiwit 32 g
Vet
Waarvan verzadigd
20 g
5 g
Vezels 10 g
Zout 1,3 g

Bereiden

  1. Kook de rijst en laat uitstomen. Snijd intussen de harde onderkant van de asperges en snijd de asperges in 3 gelijke stukken. Houd de kopjes apart. Halveer de worteltjes in de lengte.
  2. Verhit 2 eetlepels olie in een wok en roerbak hierin het shoarmavlees met de wortels 4 minuten op middelhoge stand.
  3. Voeg de stukjes asperge en de peultjes toe en roerbak nog een paar minuten. Voeg de doperwten en aspergekopjes toe en roerbak nog 2 minuten.
  4. Neem de pan van de warmtebron en schep de citroenrasp, peterselie en de rest van de olie erdoor. Serveer de lente groenteschotel met shoarma met de rijst.
Voedingswaarde p.p.
Energie 620 kcal
Koolhydraten 74 g
Eiwit 32 g
Vet
Waarvan verzadigd
20 g
5 g
Vezels 10 g
Zout 1,3 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.