Overige video's

Lauwwarme tuinbonensalade met broccoli en pijnboompitten

4 gemiddeld bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 285 kcal
Koolhydraten 6 g
Eiwit 16 g
Vet
Waarvan verzadigd
20 g
5 g

Bereiden

  1. Kook de tuinbonen en broccoli in circa 4 minuten beetgaar. Klop ondertussen de basilicum, ansjovis, citroensap en olijfolie in een keukenmachine tot een dressing en breng op smaak met zout en peper.
  2. Schenk de dressing over de tuinbonen en broccoli en roer goed door.
  3. Bestrooi met de pijnboompitten, schaaf met een dunschiller krullen Parmezaanse kaas over de salade en serveer direct.

Bereidingstip

Wist je dat Zuid-Italianen verse tuinboontjes frituren in olijfolie en ze serveren als lichte snack?

Voedingswaarde p.p.
Energie 285 kcal
Koolhydraten 6 g
Eiwit 16 g
Vet
Waarvan verzadigd
20 g
5 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Cora62 31-10-2016
Een heerlijke salade.