Overige video's

Lauwwarme salade van sperziebonen, tuinbonen en notendressing

4 gemiddeld bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Roer de gestampte noten met het citroensap, de mosterd en honing met een garde in een ruime kom en giet de notenolie er in een straal bij. Breng op smaak met zout en peper.
  2. Breng ruim water met zout aan de kook en kook de groenten in circa 5 minuten beetgaar. Spoel ze even onder de koude kraan, laat ze uitlekken en doe ze in een schaal.
  3. Schep de notendressing en peterselie door de nog warme bonen.
  4. Deze salade kan zowel warm als koud worden geserveerd bij vlees- of kaasgerechten.

Variatie

Gebruik in plaats van peterselie verse basilicum.

Wijnadvies

De mooiste keuze is Sauvignon Blanc.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.