Overige video's

Lauwwarme noedelsalade met paksoi

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 325 kcal
Koolhydraten 51 g
Eiwit 10 g
Vet
Waarvan verzadigd
8 g
1 g

Bereiden

  1. Leg de noedels in de bouillon en laat ze wellen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en spoel de noedels onder koud water af. Laat goed uitlekken in een vergiet.
  2. Gebruik de kleine bladeren van de paksoi en snijd ze in brede repen. Was en droog ze.
  3. Knip de noedels met een schaar in grove stukken en meng ze met de lente-ui, rode peper en paksoi.
  4. Fruit de knoflook op een lage stand in de olie tot hij begint te geuren. Voeg de gembersiroop, ketjap en azijn toe en roer even door.
  5. Giet de warme dressing over de noedelsalade en schep alles goed door elkaar.

Wijnadvies

Arthur Metz Pinot Blanc

Voedingswaarde p.p.
Energie 325 kcal
Koolhydraten 51 g
Eiwit 10 g
Vet
Waarvan verzadigd
8 g
1 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.