Overige video's

Lauwwarme couscoussalade met rozijnen en gerookte kip

4 gemiddeld lunch, hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 500 kcal
Koolhydraten 58 g
Eiwit 28 g
Vet
Waarvan verzadigd
16 g
3 g

Bereiden

  1. Doe de couscous met de rozijnen, komijn- en kerriepoeder en een flinke snuf zout in een kom. Schenk er 300 ml kokend water over, roer door en laat 10 minuten afgedekt staan.
  2. Snijd intussen de komkommer in blokjes en de gerookte kip in plakken.
  3. Schep de couscous om met een vork, laat even afkoelen en breng op smaak met de olijfolie, citroensap en munt.
  4. Schep de tomaten, komkommer en rucola door de couscous en serveer met de plakken gerookte kipfilet.

Bereidingstip

Couscoussalade over? Neem de salade koud mee als lunch.

Voedingswaarde p.p.
Energie 500 kcal
Koolhydraten 58 g
Eiwit 28 g
Vet
Waarvan verzadigd
16 g
3 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Sandra van de Kamp 03-11-2016
Lekker recept. Ik heb rozijnen vervangen door gedroogde abrikozen (in stukjes) en voor de pit nog een beetje fetakaas toegevoegd.