Overige video's

Lauwwarme aardappelsalade met salami en olijven

4 eenvoudig brunch, lunch, voorgerecht, bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Boen de krieltjes goed schoon en kook ze circa 15 minuten in water met zout. Giet ze af en snijd doormidden.
  2. Schep de krieltjes met de olie, de oregano, het citroensap, de uienringen en de olijven door elkaar. Breng op smaak met zout en peper.
  3. Laat afkoelen tot lauwwarm en schep dan de salami en rucola erdoor. Serveer direct.

Variatie

Je kunt de salade ook maken met geschilde krieltjes of vastkokende aardappels.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.