Overige video's

Lauwwarme aardappel-bietensalade

gemiddeld lunch, hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Kook de aardappelblokjes in circa 4 minuten beetgaar in water met zout, giet ze af en laat ze uitstomen tot ze handwarm zijn.
  2. Klop alle ingrediënten voor de dressing door elkaar.
  3. Schep de aardappel, bieten en hamblokjes door elkaar met de rest van de ingrediënten en giet de dressing erover. Schep goed door en breng verder op smaak met zout en peper.
  4. Lekker met een rucola- of waterkers-salade en versgebakken stokbrood.

Variatie

Gebruik in plaats van hamblokjes uitgebakken spekblokjes, blokjes zalm of zoute haring of - voor een vegetarische versie - fetakaas.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.