Overige video's

Latkes met gerookte zalm en bieslookroom

4 eenvoudig ontbijt, brunch, hapje, voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 395 kcal
Koolhydraten 22 g
Eiwit 12 g
Vet
Waarvan verzadigd
28 g
6 g
Vezels 2 g
Zout 1 g

Bereiden

  1. Rasp de aardappels fijn en knijp zo veel mogelijk vocht eruit. Meng met de ui, het ei en paneermeel.
  2. Vorm kleine platte burgertjes van het aardappelmengsel. Verhit de zonnebloemolie in een grote koekenpan en bak hierin de latkes aan beide kanten goudbruin.
  3. Meng de zure room met de bieslook. Serveer de latkes direct met de zalm en bieslookroom.

Bereidingstip

Om de aardappel echt goed te laten binden kun je nog een extra ei toevoegen aan het mengsel. Bak de latkes vervolgens krokant in voldoende en goed hete olie en serveer als ontbijt, voorgerecht of hapje.

Voedingswaarde p.p.
Energie 395 kcal
Koolhydraten 22 g
Eiwit 12 g
Vet
Waarvan verzadigd
28 g
6 g
Vezels 2 g
Zout 1 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.