Overige video's

Lasagnette met tomatensaus en mozzarella

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 770 kcal
Koolhydraten 67 g
Eiwit 36 g
Vet
Waarvan verzadigd
38 g
13 g
Vezels 11 g
Zout 3 g

Bereiden

  1. Snijd de lasagnebladen in de lengte in 4 linten en kook ze volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  2. Bewaar een kopje van het kookvocht.
  3. Maal intussen de zongedroogde tomaatjes, knoflook, tomaten en Parmezaanse kaas fijn in een keukenmachine.
  4. Voeg de olijfolie en een scheutje kookvocht toe en meng tot een smeuïge saus.
  5. Verhit een koekenpan op middelhoge stand en schep de tomatensaus erin.
  6. Warm kort door en laat de spinazie erin slinken.
  7. Giet de lasagnette af en schep door de tomatensaus.
  8. Verdeel de basilicum en mozzarella erover en besprenkel met wat olijfolie.
Voedingswaarde p.p.
Energie 770 kcal
Koolhydraten 67 g
Eiwit 36 g
Vet
Waarvan verzadigd
38 g
13 g
Vezels 11 g
Zout 3 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.