Overige video's

Lasagnette met kikkererwten, salami en salie

Voedingswaarde p.p.
Energie 685 kcal
Koolhydraten 55 g
Eiwit 29 g
Vet
Waarvan verzadigd
37 g
13 g
Print

Bereiden

  1. Verhit de olijfolie en bak hierin de salami op een hoge stand knapperig. Voeg de salie toe en bak deze circa 1 minuut mee. Schep vervolgens de salami en salie uit de pan en houd apart.
  2. Zet de pan met het bakvet terug op de warmtebron op een lage stand. Voeg de tomatenblokjes, oregano en kikkererwten toe. Breng op smaak met zout en peper en laat 20 minuten pruttelen.
  3. Snijd de lasagnebladen in de lengte in 4 linten en kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af en roer deze door de tomatensaus.
  4. Serveer met de salami, salie, ricotta en Parmezaanse kaas erop of erbij.

Bereidingstip

Deze lasagnette is ook lekker met een mengsel van kikkererwten, kapucijners en witte bonen.

Voedingswaarde p.p.
Energie 685 kcal
Koolhydraten 55 g
Eiwit 29 g
Vet
Waarvan verzadigd
37 g
13 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.