Overige video's

Lasagne met gerookte zalm en visfilet
Lasagne met gerookte zalm en visfilet
(0)

Lasagne met gerookte zalm en visfilet

Categorie hoofdgerecht
Personen 4 personen
Chef gemiddeld
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 675 kcal
Koolhydraten 63 g
Eiwit 44 g
Vet
Waarvan verzadigd
23 g
10 g

Bereiden

  1. Verwarm de olie en fruit hierin de ui circa 5 minuten. Laat de saffraan weken in de wijn.
  2. Voeg de knoflook en de tomatenpuree toe aan de uien en fruit nog 1 minuut. Blus af met de wijn met saffraan en voeg de tomatenblokjes toe.
  3. Laat de saus op middelhoge stand circa 10 minuten zachtjes koken zonder deksel op de pan.
  4. Breng de saus op smaak met zout en peper en laat afkoelen. Roer er een paar eetlepels mascarpone doorheen.
  5. Verwarm de oven voor op 180°C. Bestrijk een ovenschaal met een lepeltje saus en leg hier 4 lasagnevellen op.
  6. Schep er een paar lepels saus op en beleg met de gerookte zalm.
  7. Herhaal dit 2 keer met pastavellen, saus en repen visfilet en eindig met een laag pastavellen.
  8. Roer de overige mascarpone los met het ei, het citroensap en de -rasp. Giet dit over de pastavellen en bak de lasagne in circa 30 minuten gaar en bruin in de oven.
Voedingswaarde p.p.
Energie 675 kcal
Koolhydraten 63 g
Eiwit 44 g
Vet
Waarvan verzadigd
23 g
10 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.