Overige video's

Lamsfiletrolletjes gevuld met citroenfeta

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 375 kcal
Koolhydraten 1 g
Eiwit 35 g
Vet
Waarvan verzadigd
26 g
12 g
Hoofdingrediënten Feta (170)

Bereiden

  1. Bestrooi het vlees rondom met zout en peper en laat staan tot verder gebruik.
  2. Maak de feta fijn met een vork en breng op smaak met de citroenrasp, een eetlepel sap en wat grof gemalen peper.
  3. Verdeel de feta over de lamsfiletlapjes en rol ze losjes op of klap ze dubbel. Zet ze vast met een prikker of een stukje touw.
  4. Verwarm de olie met de boter. Rol de rolletjes door de tijmblaadjes en braad ze op middelhoge stand in circa 7 minuten rondom bruin.

Variatie

Vervang de lamsfiletlapjes door ongepaneerde varkensschnitzels.

Wijnadvies

Rode wijn waarin Cabernet Sauvignon een belangrijke rol speelt. Uit Frankrijk komen Château David en Château Brulot in aanmerking. Uit Zuid-Afrika zit Danie de Wet graag aan tafel. En Chili stuurt Qué Mas en de wat chiquere Indomita Reserva als afgevaardigde.

Voedingswaarde p.p.
Energie 375 kcal
Koolhydraten 1 g
Eiwit 35 g
Vet
Waarvan verzadigd
26 g
12 g
Hoofdingrediënten Feta (170)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.