Overige video's

Labne
Labne
(3)

Labne

Een soort hangop is deze Midden-Oosterse labne. Laat yoghurt uitlekken met wat zout, lekker als dip bij diverse gerechten.
Categorie bijgerecht
Personen 4 personen
Chef eenvoudig
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g

Bereiden

  1. Leg de brandschone uitgewrongen natte theedoek in het vergiet boven een kom. Klop de yoghurt met zeezout door elkaar en giet in de doek. Dek af met een bord en laat 1 nacht uitlekken in de koelkast.
  2. Schep de volgende dag de labne uit de doek in een afsluitbare bak. Lekker als dip met smaakmakers als dukkah of za'atar. Bewaar tot circa 3 dagen in de koelkast.

Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.