Overige video's

Kruidkoekmousse met mango en pistache

4 eenvoudig nagerecht, desserts
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 495 kcal
Koolhydraten 57 g
Eiwit 7 g
Vet
Waarvan verzadigd
25 g
12 g
Hoofdingrediënten Mango (130)

Bereiden

  1. Maal de kruidkoek tot fijne kruimels en houd 50 gram apart.
  2. Klop de eiwitten stijf in een vetvrije kom.
  3. Klop de slagroom lobbig en schep 150 gram koekkruimels erdoor. Spatel de eiwitten door de slagroom.
  4. Houd enkele blokjes mango apart voor de garnering. Verdeel de rest van de mango over de coupes.
  5. Schep de kruidkoekmousse erop en laat circa 30 minuten opstijven in de koelkast.
  6. Garneer voor het serveren met de overige mangoblokjes. Bestrooi de coupes met de pistachenootjes en de rest van de koekkruimels.

Variatie

Vervang de slagroom door crème fraîche. Voeg 1 eetlepel sinaasappelmarmelade toe aan de kruidkoekmousse.

Voedingswaarde p.p.
Energie 495 kcal
Koolhydraten 57 g
Eiwit 7 g
Vet
Waarvan verzadigd
25 g
12 g
Hoofdingrediënten Mango (130)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.