Overige video's

Kruidige vegastoof met abrikozen

4 gemiddeld bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 280 kcal
Koolhydraten 27 g
Eiwit 5 g
Vet
Waarvan verzadigd
7 g
1 g
Vezels 10 g
Zout 2,3 g
Hoofdingrediënten Gedroogde abrikozen (85)

Bereiden

  1. Verhit de olie in een stoofpan en fruit hierin de ui op een lage stand in circa 5 minuten zacht en kleverig. Voeg de knoflook en koolraap toe en roerbak een paar minuten mee.
  2. Voeg de abrikozen, chilipeper en specerijen toe en giet de bouillon erbij. Breng aan de kook en laat afgedekt circa 10 minuten stoven op een lage stand.
  3. Voeg de vegetarische stukjes toe en stoof nog 5 minuten. Bestrooi het gerecht met de peterselie en serveer direct.

Bereidingstip

Vervang in dit recept de koolraap door blokjes geschilde knolselderij of winterwortel.

Voedingswaarde p.p.
Energie 280 kcal
Koolhydraten 27 g
Eiwit 5 g
Vet
Waarvan verzadigd
7 g
1 g
Vezels 10 g
Zout 2,3 g
Hoofdingrediënten Gedroogde abrikozen (85)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.