Overige video's

Kruidige pannenkoek met tomaat en salami

8 eenvoudig brunch, klein gerecht, hapje
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 395 kcal
Koolhydraten 40 g
Eiwit 16 g
Vet
Waarvan verzadigd
18 g
7 g
Vezels 4 g
Zout 1,7 g
Hoofdingrediënten Tomaat (205) Salami (60)

Bereiden

  1. Voeg de helft van de melk toe aan de pannenkoekmix en mix tot een glad beslag. Voeg al roerend de rest van de melk en de eieren toe.
  2. Meng de tomaat, salami en kruiden door het beslag en pureer met een staafmixer.
  3. Verhit een klontje boter in een koekenpan, schep een dunne laag beslag in de pan en bak tot de bovenkant bijna droog is. Keer de pannenkoek om en bak nog circa 1 minuut.
  4. Bestrijk de pannenkoeken aan één kant dun met pesto, rol ze op en snijd in rolletjes. Steek vast met een prikker.

Bereidingstip

Vervang de salami in dit recept door gebakken spekblokjes of hamreepjes.

Bestrijk de pannenkoek met een dun laagje pastasaus in plaats van pesto.

Voedingswaarde p.p.
Energie 395 kcal
Koolhydraten 40 g
Eiwit 16 g
Vet
Waarvan verzadigd
18 g
7 g
Vezels 4 g
Zout 1,7 g
Hoofdingrediënten Tomaat (205) Salami (60)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.