Overige video's

Kruidige mac & cheese met avocado 
en geitenkaas

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 615 kcal
Koolhydraten 56 g
Eiwit 15 g
Vet
Waarvan verzadigd
35 g
7 g
Vezels 6 g
Zout 0,3 g

Bereiden

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet af en bewaar een kopje van het kookwater.
  2. Maal in een keukenmachine het vruchtvlees van de avocado's met de geitenkaas, basilicum, peterselie, knoflook en olijfolie tot een romige saus. Voeg eventueel wat van het kookwater toe en breng op smaak met zout en peper.
  3. Roer de saus door de penne en warm kort door. Garneer eventueel met wat extra groene kruiden en extra verkruimelde geitenkaas.

Wijnadvies

Serveer bij dit recept Mastio del Loggia Soave, een witte wijn met een frisse afdronk.

Voedingswaarde p.p.
Energie 615 kcal
Koolhydraten 56 g
Eiwit 15 g
Vet
Waarvan verzadigd
35 g
7 g
Vezels 6 g
Zout 0,3 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.