Overige video's

Kruidige kabeljauwschotel
Kruidige kabeljauwschotel
(0)

Kruidige kabeljauwschotel

Categorie hoofdgerecht
Personen 4 personen
Chef eenvoudig
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 555 kcal
Koolhydraten 71 g
Eiwit 42 g
Vet
Waarvan verzadigd
9 g
1 g
Hoofdingrediënten

Bereiden

  1. Kook de rijst. Verwarm de oven voor op 200°C. Wrijf de vis in met een mengsel van kaneelpoeder, cayennepeper, paprikapoeder en komijn.
  2. Doe de helft van de tomatenblokjes met sap in de ovenschaal. Verdeel de helft van de rozijnen en het overgebleven specerijenmengsel erover. Leg hier de vis op en verdeel de rest van de tomatenblokjes en rozijnen over de vis. Zet het gerecht circa 20 minuten in de oven.
  3. Kook de doperwten gaar. Rooster intussen de amandelen goudbruin in een droge, hete koekenpan.
  4. Bestrooi de kabeljauwschotel voor het serveren met de amandelen en serveer met de rijst en de doperwten.

Bereidingstip

Je kunt in plaats van kabeljauw ook koolvis of tilapia gebruiken.

Voedingswaarde p.p.
Energie 555 kcal
Koolhydraten 71 g
Eiwit 42 g
Vet
Waarvan verzadigd
9 g
1 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.