Overige video's

Kruidige kaaspannenkoek

4 eenvoudig lunch, voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 265 kcal
Koolhydraten 10 g
Eiwit 14 g
Vet
Waarvan verzadigd
18 g
9 g

Bereiden

  1. Meng de bloem, het paprikapoeder, de koriander, zout en peper.
  2. Splits de eieren. Roer de eidooiers, de peterselie of bieslook en de melk door elkaar en klop dit door de bloem.
  3. Klop de eiwitten met 1 eetlepel citroensap stijf en spatel dit door het beslag.
  4. Schep er 75 gram van de geraspte kaas luchtig erdoor. Verhit de boter en de olie in een grote koekenpan.
  5. Schenk het beslag in de pan, dek af en bak de pannenkoek 8-10 minuten op een lage stand.
  6. Keer om, strooi er nog 25 gram geraspte kaas over en bak nog 3 minuten. Snijd de pannenkoek in 4 punten. Lekker met stroop of honing.
Voedingswaarde p.p.
Energie 265 kcal
Koolhydraten 10 g
Eiwit 14 g
Vet
Waarvan verzadigd
18 g
9 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.