Overige video's

Kruidenzalm met ricotta en rauwe ham

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 595 kcal
Koolhydraten 36 g
Eiwit 38 g
Vet
Waarvan verzadigd
31 g
8 g
Vezels 9 g
Zout 1,2 g

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 180ºC. Mix de ricotta met de citroenrasp, -sap, kruiden, paneermeel en knoflook. Breng op smaak met zout en peper.
  2. Bestrijk de zalm aan een kant met dit mengsel en wikkel de rauwe ham eromheen. Leg op een bakplaat en bak in de oven in circa 15 minuten gaar en goudbruin.
  3. Leg intussen de broccoli en tomaatjes op de andere bakplaat. Besprenkel met de olijfolie en bestrooi met zeezout.
  4. Rooster de groenten (tegelijk met de zalm) circa 15 minuten in de oven. Bereid intussen de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  5. Serveer de zalm met de geroosterde broccoli, tomaatjes en quinoa.

Wijnadvies

Kies bij dit recept een klassieke Bourgogne Chardonnay.

Voedingswaarde p.p.
Energie 595 kcal
Koolhydraten 36 g
Eiwit 38 g
Vet
Waarvan verzadigd
31 g
8 g
Vezels 9 g
Zout 1,2 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.