Overige video's

Kruidentaartje met Hollandse garnalen

4 eenvoudig voorgerecht, tussengerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 195 kcal
Koolhydraten 15 g
Eiwit 8 g
Vet
Waarvan verzadigd
12 g
7 g
Vezels 1 g
Zout 0,6 g

Bereiden

  1. Kook de aardappels gaar in water met zout. Giet ze af en stamp met de peterselie, bieslook, boter, zout en peper tot een puree.
  2. Vorm er met de kookring taartjes van op de borden. Verdeel de garnalen en een toefje zure room erover. Garneer met sprietjes bieslook.

Bereidingstip

Vervang de bieslook in dit recept door bosui en voeg 1 eetlepel pesto toe aan de puree.

Wijnadvies

Green Grüner Veltliner bij bieslook, maar kies je voor pesto? Schenk dan Italiaans wit, bijvoorbeeld Terrazzano Verdicchio dei Castelli di Jesi.

Voedingswaarde p.p.
Energie 195 kcal
Koolhydraten 15 g
Eiwit 8 g
Vet
Waarvan verzadigd
12 g
7 g
Vezels 1 g
Zout 0,6 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.