Overige video's

Kruidensalade met zalm en rucoladressing

4 gemiddeld lunch, voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 550 kcal
Koolhydraten 12 g
Eiwit 25 g
Vet
Waarvan verzadigd
43 g
7 g
Vezels 5 g
Zout 2,1 g

Bereiden

  1. Kook de peultjes 2-3 minuten. Giet ze af, spoel er koud water over en laat uitlekken.
  2. Snijd de onderkanten van de asperges. Verhit een grillpan. Bestrijk de asperges met olijfolie en gril ze 4-5 minuten.
  3. Pureer de ingrediënten voor de dressing. Schep de sla met de kruiden door elkaar en verdeel deze kruidensalade over het midden van grote borden.
  4. Verdeel de peultjes, asperges, sjalotjes, beide zalmsoorten, frambozen en aardbeien erover. Bedruppel de salade met de rucoladressing.

Bereidingstip

Vervang in deze salade de peultjes ook eens door sperziebonen.

Voedingswaarde p.p.
Energie 550 kcal
Koolhydraten 12 g
Eiwit 25 g
Vet
Waarvan verzadigd
43 g
7 g
Vezels 5 g
Zout 2,1 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.