Overige video's

Kruidenomelet met mascarpone

2 eenvoudig brunch, lunch
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten Mascarpone (120)

Bereiden

  1. Klop de eieren met de melk, zout en peper een paar minuten luchtig. Verhit de boter in een koekenpan en giet het eimengsel erin.
  2. Laat de omelet heel even op hoge stand bakken en maak de randen los met een spatel. Schud met de pan terwijl de omelet gaart om lucht in de omelet te krijgen.
  3. Bestrooi met de verse tuinkruiden en schep de mascarpone erop. Vouw de omelet dubbel en serveer direct.

Bereidingstip

Serveer dit recept met geroosterd brood.

Neem verse kruiden als basilicum, bieslook en peterselie.

Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten Mascarpone (120)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.