Overige video's

Kruidenomelet met ham en tomaat

2 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 330 kcal
Koolhydraten 5 g
Eiwit 23 g
Vet
Waarvan verzadigd
24 g
11 g
Hoofdingrediënten Vleestomaat (81)

Bereiden

  1. Klop de eieren los met zout, versgemalen peper en 3 eetlepels water. Meng de gehakte kruiden erdoor.
  2. Verhit de boter in een grote koekenpan en giet het eimengsel in de pan. Haal het gestolde ei met een spatel langs de rand van de pan omhoog en laat het ongestolde ei naar de buitenrand lopen. Bak tot de omelet nog net niet is gestold.
  3. Verdeel de tijm, ham en tomaat erover en leg circa 1 minuut een deksel op de pan. Vouw de omelet dubbel.

Bereidingstip

Door de eieren los te kloppen met water in plaats van melk wordt de omelet wat krokanter. Melk maakt de omelet romiger.

Voedingswaarde p.p.
Energie 330 kcal
Koolhydraten 5 g
Eiwit 23 g
Vet
Waarvan verzadigd
24 g
11 g
Hoofdingrediënten Vleestomaat (81)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.