Overige video's

Kropsla met gegrilde kip en munt

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 290 kcal
Koolhydraten 4 g
Eiwit 31 g
Vet
Waarvan verzadigd
16 g
4 g

Bereiden

  1. Meng de kipkruiden met de olie en smeer hiermee de kip in.
  2. Bak de kip in een koekenpan in circa 20 minuten om en om goudbruin en gaar. Neem de kip uit de pan en laat een beetje afkoelen.
  3. Kook de sperziebonen in circa 10 minuten beetgaar in water met zout. Spoel ze met koud water en laat ze verder afkoelen.
  4. Klop de ingrediënten voor de dressing door elkaar. Snijd de kipfilet in dikke plakken.
  5. Meng de kropsla met de sperziebonen, munt (alleen de blaadjes) en dressing en schep dit op borden. Verdeel de kip erover en bestrooi met wat versgemalen peper en kaasflinters.
Voedingswaarde p.p.
Energie 290 kcal
Koolhydraten 4 g
Eiwit 31 g
Vet
Waarvan verzadigd
16 g
4 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.