Overige video's

Kroketjes van tomatenstamppot met feta en pijnboompitten

4 gemiddeld lunch, hapje, voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 825 kcal
Koolhydraten 62 g
Eiwit 25 g
Vet
Waarvan verzadigd
52 g
11 g
Vezels 5 g
Zout 1,6 g
Hoofdingrediënten Feta (170)

Bereiden

  1. Rooster de pijnboompitten in een droge, hete koekenpan goudbruin.
  2. Meng de stamppot met de feta, oregano, pijnboompitten en 1 eetlepel losgeklopt ei. Vorm er gelijke porties van en rol met een koele hand tot kroketjes.
  3. Rol deze eerst door de bloem, dan door het ei en ten slotte door het paneermeel. Leg de kroketjes eventueel 30 minuten in de diepvries om op te stijven of frituur ze direct.
  4. Verhit de frituurolie tot 180ºC en frituur hierin de kroketjes om en om goudbruin.

Bereidingstip

Het recept voor Italiaanse tomatenstamppot met gehaktballetjes vind je elders op boodschappen.nl

Voedingswaarde p.p.
Energie 825 kcal
Koolhydraten 62 g
Eiwit 25 g
Vet
Waarvan verzadigd
52 g
11 g
Vezels 5 g
Zout 1,6 g
Hoofdingrediënten Feta (170)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.