Overige video's

Krokante wraps met groene salade en avocadopuree

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op °C. Meng de slasoorten met de ui en citroenrasp.
  2. Prak het avocadovruchtvlees met een vork tot een fijne mousse. Breng op smaak met zout, peper en eventueel een paar druppels citroensap.
  3. Verhit 1 eetlepel olie in een koekenpan en bak hierin de wraps om en om in een paar minuten krokant. Houd warm in de oven.
  4. Breng de sla op smaak met zout en peper, 1 eetlepel olijfolie en een paar druppels citroensap.
  5. Bestrijk de wraps met de avocadopuree en verdeel er wat sla en pistachenoten over.

Wijnadvies

Villa Mondi Soave en Jean Sablenay Chardonnay combineert goed met de krokante wraps.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.