Overige video's

Krokante uienringen met yoghurt-avocadodip

2 eenvoudig snack, tussendoortje
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 465 kcal
Koolhydraten 28 g
Eiwit 16 g
Vet
Waarvan verzadigd
31 g
9 g
Vezels 7 g
Zout 1,6 g

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 220ºC.
  2. Meng de bloem met 1 theelepel zout en de paprikapoeder in een diep bord. Klop de eieren los met 2 eetlepels water in een ander bord. Verdeel het broodkruim over nog een bord.
  3. Haal de uienringen door het bloemmengsel, dan door het ei en daarna door het broodkruim.
  4. Verdeel de uienringen in één laag over de bakplaat en rooster ze circa 15 minuten in het midden van de oven.
  5. Meng de ingrediënten voor de dip. Serveer de krokante uienringen met de avocadodip.

Bereidingstip

Dit recept is ook lekker met een dip van 100 ml mayonaise, 150 ml (hot) ketchup, 2 eetlepels sojasaus en 1 theelepel sambal.

Voedingswaarde p.p.
Energie 465 kcal
Koolhydraten 28 g
Eiwit 16 g
Vet
Waarvan verzadigd
31 g
9 g
Vezels 7 g
Zout 1,6 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.