Overige video's

Krokante tilapia met mediterrane aardappelpuree

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 505 kcal
Koolhydraten 49 g
Eiwit 32 g
Vet
Waarvan verzadigd
18 g
6 g

Bereiden

  1. Kook de aardappels met zout gaar. Giet af en stamp de aardappels met de olijfolie, zout, peper en Provençaalse kruiden tot een gladde puree. Houd de puree warm.
  2. Kook intussen de sperziebonen gaar.
  3. Meng de chips met de kaas. Schep de paprikablokjes door het tortilla-kaasmengsel. Verwarm de ovengrill voor.
  4. Besprenkel de visfilets met citroensap en leg ze naast elkaar op een bakplaat. Bestrooi met zout en peper en bedek de visfilets met een laag van het tortillamengsel.
  5. Schuif de bakplaat 10 cm onder de ovengrill en rooster de tilapiafilets in 5-6 minuten goudbruin en gaar.
  6. Schep de geroosterde visfilets op 4 warme borden en serveer met de sperziebonen en de aardappelpuree.
Voedingswaarde p.p.
Energie 505 kcal
Koolhydraten 49 g
Eiwit 32 g
Vet
Waarvan verzadigd
18 g
6 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.