Overige video's

Krokante peren met vanilleroom

4 gemiddeld nagerecht, desserts
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Schil de peren en laat de steeltjes eraan.
  2. Boor de klokhuizen vanaf de onderkant uit de peren. Meng de rozijnen met jam en kaneelpoeder. Vul de perenholten hiermee.
  3. Leg 2 plakken filodeeg kruislings op elkaar en bestrijk ze met wat gesmolten boter.
  4. Leg de peer in het midden en vouw het deeg aan de bovenkant om de steeltjes. Bestrijk de buitenkant met de rest van de gesmolten boter.
  5. Zet de peren op de bakplaat en bak ze in 15-20 minuten goudbruin.
  6. Serveer ze lauwwarm met geklopte crème fraîche of slagroom waaraan vanille is toegevoegd.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.