Overige video's

Krokante koolvis met wortelsalade

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 285 kcal
Koolhydraten 28 g
Eiwit 20 g
Vet
Waarvan verzadigd
9 g
2 g

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Bestrooi de visfilets met zout en peper.
  2. Rooster de sneetjes brood. Maal ze samen met de teentjes knoflook tot kruim en meng de peterselie erdoor.
  3. Meng de ingrediënten voor de wortelsalade.
  4. Bestrijk de visfilets met mosterd en wentel ze door het brood-peterseliemengsel.
  5. Leg de koolvis naast elkaar op de bakplaat, zet deze in het midden van de oven en bak de vis gaar in 10-12 minuten.
  6. Serveer de vis met de wortelsalade.

Bereidingstip

Lekker met gebakken aardappelen.

Variatie

Vervang mosterd door 1 geklutst ei. Neem in plaats van koolvis tilapiafilet.

Voedingswaarde p.p.
Energie 285 kcal
Koolhydraten 28 g
Eiwit 20 g
Vet
Waarvan verzadigd
9 g
2 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.