Overige video's

Krokante kokosgarnalen met mangodip

8 gemiddeld hapje
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 245 kcal
Koolhydraten 24 g
Eiwit 10 g
Vet
Waarvan verzadigd
12 g
3 g
Vezels 2 g
Zout 0,3 g

Bereiden

  1. Besprenkel de garnalen met het limoensap. Verdeel de bloem over een diep bord. Klop de eieren met zout en peper los in een tweede bord. Meng de limoenrasp met de panko en kokos in een derde bord.
  2. Pureer voor de dip de mango met de chilisaus en sinaasappelsap. Roer de koriander erdoor.
  3. Verhit de frituurolie tot 160ºC. Haal de garnalen eerst door de bloem, dan door het ei en daarna door het paneermengsel. Frituur de garnalen in porties in circa 2 minuten goudbruin en laat uitlekken op keukenpapier. Serveer de garnalen met de mangodip.

Bereidingstip

Neem grote garnalen uit de diepvries, laat ontdooien en dep goed droog.

Vervang het sinaasappelsap in de dip door kokosmelk.

Voedingswaarde p.p.
Energie 245 kcal
Koolhydraten 24 g
Eiwit 10 g
Vet
Waarvan verzadigd
12 g
3 g
Vezels 2 g
Zout 0,3 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.