Overige video's

Krokante knolselderij

6 eenvoudig bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 480 kcal
Koolhydraten 19 g
Eiwit 7 g
Vet
Waarvan verzadigd
40 g
7 g
Hoofdingrediënten Knolselderij (77) Walnoot (197)

Bereiden

  1. Pureer de ingrediënten van de dressing, behalve de olie. Giet de olie er in een straaltje bij terwijl u goed klopt.
  2. Besprenkel de selderijplakken met citroensap. Meng het zout door de bloem.
  3. Verhit de olie in een wok of koekenpan.
  4. Haal de selderijplakken door de bloem en bak ze in 2 minuten per kant bruin. Laat ze uitlekken op keukenpapier.
  5. Serveer ze besprenkeld met de dressing.

Bereidingstip

Lekker bij de varkenshaas en de kabeljauw.

Variatie

Vervang knolselderij door koolrabi. Neem in plaats van bladselderij in de dressing platte peterselie.

Voedingswaarde p.p.
Energie 480 kcal
Koolhydraten 19 g
Eiwit 7 g
Vet
Waarvan verzadigd
40 g
7 g
Hoofdingrediënten Knolselderij (77) Walnoot (197)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.