Overige video's

Krokante groentebolletjes met satésaus

4 gemiddeld snack, bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 630 kcal
Koolhydraten 76 g
Eiwit 13 g
Vet
Waarvan verzadigd
29 g
5 g

Bereiden

  1. Verhit de frituurolie tot 180ºC.
  2. Meng de kool met de bleekselderij, knoflook, bosui, taugé en wortel. Breng op smaak met zout en peper.
  3. Meng de bloem met het bakpoeder en strooi over de groenten. Giet er wat bouillon bij en kneed door elkaar. Voeg extra bouillon toe als het geheel te droog is.
  4. Vorm met 2 natte lepels of een ijsknijper bollen van het groentemengsel en frituur deze in de olie goudbruin en krokant. Laat uitlekken in een vergiet met keukenpapier.
  5. Bereid de satésaus volgens de aanwijzingen op de verpakking en serveer de groentebolletjes met de saus.
  6. Bestrooi de satésaus eventueel met seroendeng.
Voedingswaarde p.p.
Energie 630 kcal
Koolhydraten 76 g
Eiwit 13 g
Vet
Waarvan verzadigd
29 g
5 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.