Overige video's

Krokante avocadopartjes met korianderdip

4 gemiddeld hapje, snack
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 620 kcal
Koolhydraten 23 g
Eiwit 14 g
Vet
Waarvan verzadigd
51 g
10 g

Bereiden

  1. Besprenkel de avocadopartjes met citroensap. Meng de ingrediënten voor de dip en breng op smaak met zout en peper. Verhit de frituurolie tot 180ºC.
  2. Verdeel bloem, ei en paneermeel over 3 diepe borden. Meng het paneermeel met de kaas en kruiden.
  3. Haal de avocado eerst door de bloem, dan door het ei en daarna door het paneermeel. Frituur de partjes avocado in de olie goudbruin.
  4. Laat uitlekken op keukenpapier en serveer ze met de korianderdip.

Bereidingstip

Dit recept is ook lekker met een pittige bonendip erbij. Pureer kidneybonen met gesnipperde (rode) ui, fijngehakte rode peper en ketchup.

Wijnadvies

Jean Sablenay Chardonnay.

Voedingswaarde p.p.
Energie 620 kcal
Koolhydraten 23 g
Eiwit 14 g
Vet
Waarvan verzadigd
51 g
10 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.