Overige video's

Krokante asperges met sojadip

2 gemiddeld klein gerecht, hapje, voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Snijd een klein stukje van de onderkant van de asperges. Strooi 4 eetlepels bloem op een bord.
  2. Meng de bloem met zout, peper en het (bruisend) water tot een beslag. Klop het eiwit stijf en schep het door het beslag. Er mogen klontjes inzitten.
  3. Verhit de olie tot 170°C. Haal de asperges eerst door de bloem, daarna door het beslag en frituur ze in circa 5 minuten goudbruin. Laat uitlekken.
  4. Meng de ingrediënten voor de saus door elkaar en serveer bij de gefrituurde asperges.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.