Overige video's

Krokant roomijstaartje met kokos en warme espressosaus

4 gemiddeld nagerecht, desserts
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 785 kcal
Koolhydraten 54 g
Eiwit 9 g
Vet
Waarvan verzadigd
58 g
37 g

Bereiden

  1. Klop de eiwitten met een snufje zout tot zachte pieken. Voeg geleidelijk de suiker toe en blijf kloppen tot het eiwit stijf is.
  2. Klopt de slagroom met de vanillesuiker dik lobbig. Spatel er luchtig de koekjes, kokos en eiwitten door.
  3. Schep het mengsel in de springvorm. Dek af met vershoudfolie en bevries de taart 3-4 uur tot het mengsel stijf is.
  4. Verwarm de koffie met de chocolade en boter tot een glanzende saus. Bestrooi het taartje met kokos en garneer met de rode bessen.
  5. Snijd het taartje met een warm mes in punten en serveer met de espressosaus.

Variatie

Maak deze taart eens van stracciatella ijs en voeg daar koekjes aan toe.

Voedingswaarde p.p.
Energie 785 kcal
Koolhydraten 54 g
Eiwit 9 g
Vet
Waarvan verzadigd
58 g
37 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.