Overige video's

Krieltjestaartje met pistache en tomaat

4 gemiddeld bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 470 kcal
Koolhydraten 62 g
Eiwit 11 g
Vet
Waarvan verzadigd
18 g
6 g
Hoofdingrediënten Krieltje (56) Bladerdeeg (92)

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 190ºC.
  2. Bekleed de taartvormpjes met bakpapier.
  3. Meng de basterdsuiker met de Italiaanse kruiden en 1/2 theelepel zout en strooi over het bakpapier in de vormpjes.
  4. Verdeel de pistachenoten en tomaten erover.
  5. Halveer de krieltjes en verdeel ze erover.
  6. Bedek met een plakje bladerdeeg en stop de deegranden goed in de vormpjes.
  7. Bak de taartjes 20-25 minuten in het midden van de oven.
  8. Snijd het overige plakje deeg in 4 sterren en bak ze 6-8 minuten op de bakplaat mee in de oven.
  9. Laat de taartjes circa 5 minuten afkoelen en keer op een schaal.
  10. Versier met de bladerdeegsterren.

Bereidingstip

Vervang de tomaten door (rode)uienringen.

Neem cashewnoten of amandelen in plaats van pistachenoten.

Voedingswaarde p.p.
Energie 470 kcal
Koolhydraten 62 g
Eiwit 11 g
Vet
Waarvan verzadigd
18 g
6 g
Hoofdingrediënten Krieltje (56) Bladerdeeg (92)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.