Overige video's

Krieltjessalade met kruiden en spekjes

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Kook de krieltjes in water met zout in circa 5 minuten beetgaar. Giet ze af en laat ze op een wijde schaal verder afkoelen.
  2. Bak ondertussen de spekjes in een droge koekenpan knapperig. Schep ze uit de pan op een stuk keukenpapier. Bak de tomaatjes heel even in de nog warme pan.
  3. Klop een dressing van de yoghurt, mayonaise en azijn en schep alles, inclusief de groene kruiden, door elkaar.
  4. Breng de salade op smaak met zout en peper en serveer direct of in ieder geval op kamertemperatuur.
  5. Lekker met groene sla.

Variatie

Vervang, voor een vegetarische variant, de spekjes door fijngehakte gekookte eieren.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.