Overige video's

Krieltjespannetje met Italiaanse schnitzel

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 540 kcal
Koolhydraten 33 g
Eiwit 36 g
Vet
Waarvan verzadigd
28 g
9 g

Bereiden

  1. Leg de schnitzels naast elkaar en verdeel de ham en gorgonzola erover. Vouw de schnitzels dubbel en steek vast met prikkers. Bestrooi met zout en peper.
  2. Verhit 4 eetlepels olie in een wok en roerbak hierin de krieltjes, rode ui en courgette 5-7 minuten.
  3. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak hierin de schnitzels 2-3 minuten per kant.
  4. Schep de pesto door de krieltjes en serveer met de schnitzels. Garneer met wat blaadjes basilicum.

Variatie

Vervang de parmaham door serrano- of coburgerham. Schep 1 eetlepel gehakte basilicum met 1 eetlepel gehakte (platte) peterselie door de krieltjes in plaats van pesto.

Voedingswaarde p.p.
Energie 540 kcal
Koolhydraten 33 g
Eiwit 36 g
Vet
Waarvan verzadigd
28 g
9 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.