Overige video's

Krieltjes-tortilla met chorizo

eenvoudig klein gerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten Chorizo (61) Salami (60)

Bereiden

  1. Kook krieltjes met schil circa 10 minuten voor. Giet ze af en spoel er koud water over, of gebruik voorgekookte krieltjes.
  2. Verhit een beetje olie in de pannetjes. Snijd de krieltjes in vieren of in plakjes en bak 3-4 minuten. Bestrooi met Provençaalse kruiden en peper.
  3. Voeg fijngehakte chorizo of salami toe, giet losgeklopt ei erover en bestrooi met geraspte belegen kaas.
  4. Schuif de pannetjes onder de gourmetgrill of zet er een pannetje omgekeerd op zodat het ei stolt en de kaas smelt.
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten Chorizo (61) Salami (60)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.