Overige video's

Krieltjes met spek en zure ui

4 eenvoudig hapje, tussengerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Kook de krieltjes in circa 5 minuten beetgaar. Giet af en laat een beetje afkoelen.
  2. Wikkel elk krieltje in een plakje spek. Leg de krieltjes op een bakplaat en rooster in de oven in circa 15 minuten gaar en goudbruin.
  3. Schuif aan elk prikkertje een Amsterdams uitje en krieltje. Serveer warm.

Wijnadvies

Heerlijke balletjes, nóg lekkerder met wit van Terrazzano Verdicchio of de wat stevigere Carlomagno Grillo-Chardonnay. Ook rosé schuift graag aan, Qué Mas bijvoorbeeld. Licht en lichtgekoeld rood laat zich ook prima schenken: Villa Mondi Bardolino , I Am Pinot Noir of Hoop Huis Droe Rooi.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.