Overige video's

Koreaanse mosselsoep

Mosselsoep, maar dan net even anders. Dat is deze Koreaanse mosselsoep met visbouillon, ansjovisfilet en bosuitjes. Lekker als lunchgerecht, maar met een stukje brood erbij ideaal als avondmaaltijd.
Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 140 kcal
Koolhydraten 9 g
Eiwit 16 g
Vet
Waarvan verzadigd
5 g
2 g
Vezels 1 g
Zout 5,4 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Verwijder eventuele kapotte mosselen en mosselen waarvan de schelp na een tik op het werkvlak niet sluit. Breng de bouillon aan de kook met de ansjovis en knoflook.
  2. Voeg het witte gedeelte van de bosui en de mosselen toe en kook tot de mosselen open gaan en gaar zijn. Verwijder mosselen die nog dicht zijn.
  3. Giet de azijn erbij en schep een paar keer om. Verdeel de soep over kommen en garneer met de rest van de bosui.
Voedingswaarde p.p.
Energie 140 kcal
Koolhydraten 9 g
Eiwit 16 g
Vet
Waarvan verzadigd
5 g
2 g
Vezels 1 g
Zout 5,4 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.