Overige video's

Koreaans gehakt met paksoi

De combinatie van zoet en zuur in dit recept voor gehakt met paksoi is erg smaakvol! Tip voor dit gerecht: strooi er nog wat geroosterde sesamzaadjes overheen, dat maakt deze paksoi helemaal af.
Voedingswaarde p.p.
Energie 715 kcal
Koolhydraten 70 g
Eiwit 35 g
Vet
Waarvan verzadigd
32 g
10 g
Vezels 5 g
Zout 3,3 g
Print

Bereiden

  1. Kook de rijst. Verhit 1 eet­lepel zonnebloemolie in een koekenpan en fruit hierin de ui, knoflook en gember circa 2 minuten. Voeg het gehakt toe en bak het rul. Giet overtollig vocht af en voeg 50 ml sojasaus en de suiker toe. Bak het gehakt nog circa 5 minuten tot het een beetje krokant is.
  2. Verhit intussen de overige zonnebloemolie in een wok of hapjespan. Voeg de paksoi en paprika toe en roerbak circa 5 minuten. Voeg de sesamolie en de rest van de sojasaus toe en breng op smaak met zout en peper.
  3. Serveer de rijst met het gehakt en de knapperige groenten. Bestrooi naar smaak met de rode peper.
Voedingswaarde p.p.
Energie 715 kcal
Koolhydraten 70 g
Eiwit 35 g
Vet
Waarvan verzadigd
32 g
10 g
Vezels 5 g
Zout 3,3 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.