Overige video's

Kopje aardbeienbavarois

6 gemiddeld desserts, tussendoortje
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 190 kcal
Koolhydraten 17 g
Eiwit 3 g
Vet
Waarvan verzadigd
12 g
8 g
Vezels 1 g
Zout 0 g
Hoofdingrediënten Aardbei (120)

Voorbereiden

Week de gelatine in koud water. Houd 6 mooie aardbeien apart en pureer de rest. Verwarm de aardbeienpuree met de suiker en laat iets inkoken. Neem de pan van de warmtebron, knijp de gelatine goed uit en roer door de warme aardbeien. Zet de pan in een bak koud water en laat afkoelen. Klop de slagroom stijf en spatel door de afgekoelde aardbeienpuree. Verdeel deze bavarois over 6 kopjes en laat minimaal 2 uur opstijven in de koelkast.

Bereiden

  1. Neem de kopjes circa 30 minuten voor het serveren uit de koelkast. Halveer de overige aardbeien en garneer de bavarois ermee.
Voedingswaarde p.p.
Energie 190 kcal
Koolhydraten 17 g
Eiwit 3 g
Vet
Waarvan verzadigd
12 g
8 g
Vezels 1 g
Zout 0 g
Hoofdingrediënten Aardbei (120)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.