Overige video's

Koolviscurry

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 240 kcal
Koolhydraten 9 g
Eiwit 27 g
Vet
Waarvan verzadigd
10 g
2 g

Bereiden

  1. Snijd de visfilet in gelijke stukken en besprenkel met citroensap.
  2. Verhit de olie in een hapjes- of stoofpan en bak hierin het wit van de bosui met de knoflook. Meng de currypasta erdoor.
  3. Voeg de tomaten met sap, paprikareepjes en visbouillon toe en breng aan de kook. Leg de stukken vis erin en laat ze zachtjes tegen de kook aan circa 6 minuten garen.
  4. Schep de helft van het groen van de bosui erdoor. Serveer de curry, bestrooid met de rest van de bosui, in warme diepe borden of kommen.
  5. Lekker met rijst of grof bruinbrood.

Variatie

Vervang currypasta door 2 eetlepels kerriepoeder en voeg 1 rode peper, zonder zaadjes, in stukjes gesneden, toe.

Voedingswaarde p.p.
Energie 240 kcal
Koolhydraten 9 g
Eiwit 27 g
Vet
Waarvan verzadigd
10 g
2 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.